Invat.eu - Sectiune eLearning si noul Logo

Update platforma: Sectiune noua eLearning si un nou LOGO colorat si vesel.

Invat.eu - Sectiune eLearning
Invat.eu - Sectiune eLearning

Hello! Platforma Invat.eu ofera din aceasta saptamana si o sectiune eLearning structurata pe discipline ca Matematica, Programare, Antreprenoriat si Educatie Financiara. Continutul va fi periodic updatat cu articole si resurse noi. O alta modificare este si noul logo care se vrea unul vesel si plin de culoare.

Alte modificari si continut nou:

Istoria Romanilor

In aceasta sectiune noua putem afla informatii utile despre Cronologia Istoriei Romaniei din 40.000 î.Hr. pana la aderarea României la Uniunea Europeană in 2007, sau un mic sumar al evenimentelor din Primul Razboi Mondial.


Scoala Altfel

Afla mai multe despre acest program si cateva idei care se pot implementa in aceasta perioada: excursii de o zi în natură, proiecte de cercetare sau Ateliere de artă și creație.


Saptamana Verde

Acest program este relativ nou si este dedicat promovării unui stil de viață sănătos și durabil, în special prin promovarea produselor locale și a alimentelor sănătoase.

Pe langa o scurta introducere a acestui concept, puteti afla cateva idei de implemetare a programului Saptamana Verde cum ar fi:


Multumim de lectura! Pentru mai multe resurse puteti accesa: