eLearning (Continut Nou) - Inteligenta Artificiala (IA), Python, Educatie Financiara

Un sumar al ultimilor modificari: Inteligenta Artificiala, Educatie Financiara, Python (programare)

Python - Update in Sectiunea eLearning
Python - Update in Sectiunea eLearning

Hello! In sectiunea eLearning a Invat.eu au fost publicate mai multe resurse care pot fi utile elevilor (si nu numai): Inteligenta Artificiala, Ce este un Buget (Educatie Financiara de baza) si un Intro In Python pentru incepatori. Toate articolele sunt disponibile fara cont si, credem noi, poti fi utile oricui.

Multumim de lectura! Acest proiectul este sustinut de ROSOFT.

Ce este Inteligenta Artificiala

Articolul explica sumar ce este inteligenta artificiala si cum poate fi folosita in procesele de invatare si eLearning.

Pe langa acest scurt intro, sunt enumerate cele mai cunoscute sisteme de inteligenta artificiale publice, conectate la domeniul eLearning:

  • Moodle IA
  • IBM Watson Education
  • Google Cloud AI
  • Open edX AI

Pentru mai multe informatii puteti accesa continutul la acest link.


Ghid Python pentru Incepatori

In acest articol vom acoperi conceptele de bază ale programării Python* pentru începători cu exemple practice de cod pentru a înțelege mai bine programarea și, de asemenea, pentru a învăța cum să scrieți un program eficient în Python.

Toate notiunile sunt simple si sunt folosite cuvinte si explicatii simple care pot ajuta incepatorii in programare dar si pe cei care nu au programat niciodata si au decis sa inceapa studiul programarii in Python.


Educatie Financiara - Ce este un Buget

Pagina explica o notiune de baza in educatia financiara: ce este un buget si cum il putem adminstra pe o fereastra de timp care este de obicei 30 de zile (1luna). Topic-urile acoperite de articol, sunt urmatoarele:

Bugetul este o unealtă utilă pentru a-ți controla finanțele, a economisi bani și a-ți atinge obiectivele financiare. Există o varietate de aplicații și instrumente online disponibile care te pot ajuta să-ți gestionezi bugetul într-un mod mai eficient.

Pentru mai multe informatii puteti accesa continutul la acest link.


Multumim de lectura! Pentru mai multe resurse puteti accesa: